Advies Werkplaats Wonen: “Hoe gaan we verder?”

[Metropoolregio Eindhoven, 20.05.2016] “Op 14 oktober 2015 heeft de Werkplaats Wonen het advies “Breken met grenzen: wonen in een complete […]

Extranet

“Woningmarkt Zuidoost-Brabant uit de crisis?”

Uitnodiging mini-symposium 17 maart 2016

Technische Universiteit – Auditorium (zaal AUD 4)

 

Woningmarkt Zuidoost-Brabant uit de crisis?

We lezen de berichten in de media allemaal: “Huizenprijzen met dik 3 procent in de lift” (nu.nl, 21 januari 2016). “Huizenmarkt herstelt sneller, maar lang niet overal” (Elsevier, 14 januari 2016).Herstel woningmarkt zet in Zuidoost-Brabant stevig door” (ED, 8 december 2015).

Betekent dit dat de crisis op de woningmarkt voorbij is? Of staan we de komende jaren nog voor een aantal forse uitdagingen in Zuidoost-Brabant?

Drie woningmarktexperts geven vanuit hun expertise hun visie op die vragen. Wilt u weten hoe zij tegen de woningmarkt in onze regio aankijken? En wilt u ook meepraten? Meld u dan nu aan voor dit mini-symposium op 17 maart a.s. via interface@tue.nl.

Dagvoorzitter Cees Oosterwijk, lid van de Raad van Commissarissen van Wooninc. en partner van BMC, zal u door het volgende programma leiden:

Programma symposium 17 maart 2016(3)

Aanmelden

Wilt u ook samen met makelaars, woningcorporaties, bouwers, ontwikkelaars, bestuurders, ambtenaren en studenten meepraten over de regionale woningmarkt? Dan kunt u zich tot 14 maart a.s. aanmelden via interface@tue.nl. Geef bij uw aanmelding uw naam en organisatie door. Deelname is gratis.

Mochten er binnen uw organisatie of in uw netwerk meer geïnteresseerden zijn voor dit symposium, dan kunt u deze uitnodiging gerust doorsturen.

Locatie, route en parkeren

Het symposium vindt plaats in zaal AUD 4 van het Auditorium, Groene Loper 1 in Eindhoven (let op: navigatieadres is Eindhoven, De Zaale). Ontvangst is in de hal voor AUD 4.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van het TU/e Science Park, klik hier. Als u met de auto komt kunt u het beste de ingang gebruiken aan de John F. Kennedylaan. Voor meer informatie over parkeren op het TU/e Science Park, klik hier.

Stichting Interface

  • Tu/e
  • Den Dolech 2
  • Postbus 513
  • 5600 MB
  • Eindhoven
  • T: 040 247 3325/3320
  • F: 040 243 8488
  • E: interface@tue.nl

Stel hier uw vraag

captcha
Neem tekst over: